Om Nordic Ambition

​Nordic Ambition er et fond, som deler ut stipender til unge spillere i Manglerud Star, samt støtter tiltak for å tilrettelegge utviklingen av spillere i klubben.
Manglerud Star er kjent for å være en talentfabrikk, som opp gjennom de siste tiårene har fostret opp mange landslags spillere og utenlandsproffer. Dette har skjedd gjennom at klubben har hatt mange gode trenere for spillere i ung alder, der vi har utfordret spillerne til å kombinere lek og moro, med seriøsitet og målbevissthet.

En av de utfordringene som norsk hockey møter i dag etter vår mening, er at tilbudet for utvikling er bedre i utlandet. Særlig i alderen rundt 15 år, er det veldig mange som velger videre utvikling i utlandet, fordi de ikke føler å ha et tilfredsstillende produkt her hjemme. For deres egen utvikling er ikke dette negativt i så måte, men for norsk hockey og for et norsk publikum, er det lett å miste tilhørigheten til disse spillerne.

Vi må derfor bli enda flinkere til å tilrettelegge for unge spillere i tidligere alder, både for deres egen del, men også for at det norske folk skal få et forhold til nye hockeyprofiler. Dette er helt avgjørende også for den norske ligaen, at store talenter velger norsk hockey fremfor utenlandsk juniorhockey.
Vi mener en annen viktig faktor, er at spillerne har et godt tilbud også skole/jobb messig. Dette er noe vi setter høyt fokus på. De enkeltpersonene som får stipender gjennom fondet, må vise til god orden og oppførsel også på skolen. Skal vi være med å skape nye hockeyprofiler, må det være profiler som idretten er stolte av, og som setter standarden for de verdiene vi mener er viktige.

Nordic Ambition utfordrer derfor det norske næringslivet til å være med og støtte opp om våre neste hockeyprofiler.

Om Nordic Ambition/Tiles/Nordic%20Ambition_160x160.png
Informasjon om Nordic Ambition
/Sider/Om-Nordic-Ambition.aspxNavigasjon på siden
Ambassadører/Tiles/martinroyrmark_160x160.jpg