Hvem står bak fondet

Patrik Molberg
16.06.1988
Grunnlegger og drifter
Patrik har tross sin unge alder, opparbeidet seg solid jobberfaring fra blant annet shipping, finans og idrett. I tillegg til sin jobb som finansrådgiver i Atea Finance, ble han i mai 2014 ansatt som sportssjef for GET liga laget Manglerud Star. Patrik har selv tidligere vært en aktiv spiller, med over 25 juniorlandskamper og 1 NM gull som senior. I tillegg til dette har han også 1 NM gull for junior som trener.
I januar 2015 startet han arbeidet med Nordic Ambition Fondet, med mål om å dele ut stipender til unge og lovende spillere og trenere.

Roy Johansen
27.04.1960
Jury
Roy er landslagssjef, og mannen bak landslagets store fremgang de siste 10 årene. Roy har flere NM titler både som spiller og trener for Vålerenga, samt deltagelse i blant annet to OL som spiller. Roy har 61 offisielle OL og VM kamper for Norge.

Rune Molberg
21.11.1952
Jury
Rune er en kjent hockeypersonlighet, med to NM gull for Manglerud Star, og 1 NM gull for Furuset som spiller. Rune har i tillegg 67 offisielle OL og VM kamper for Norge. Som trener har han trent bl.a Manglerud Star, Furuset og Spectrum Flyers.

Knut Jørgen Stubdal
30.06.1961
Jury
Knut Jørgen er en kjent trener i Norge. Han trente Vålerenga i flere år, noe som resulterte i flere NM titler, i tospann med både Roy Johansen og Espen Knutsen. Knut Jørgen har også i en årrekke figurert som assistent trener for Roy Johansen og det norske landslaget.

Om Nordic Ambition/Tiles/Nordic%20Ambition_160x160.png
Informasjon om Nordic Ambition
/Sider/Om-Nordic-Ambition.aspxNavigasjon på siden
Ambassadører/Tiles/martinroyrmark_160x160.jpg